onsdag den 13. april 2016

Anmeldelse af Harriet Lanes Den anden

Anmeldelse:
Denne psykolgiske thriller som bestemt hører til genren Domestic noir.

Det er fascinerende at følge de to kvinder. Hvor den ene en småbørnsmor (Emma) bare betragter den anden som en hjælpsom ny veninde, mens den anden (Nina) har helt andre skumler bagtanker med sit venskab.

"Du husker ikke hende, men hun husker dig". Det er en meget rammende beskrivelse og egentlig siger det alt om hvad denne thriller handler om.

Bogen er bygger op omkring de 2 hovedpersoner, hvor man skiftevis følger dem. Man oplever derfor de samme tidsrum/begivenheder fra hver af de 2 hovedpersoner.

Som læser er du slet ikke tvivl om at Nina egentlig slet ikke er interesseret i et egentlig venskab med Emma. Nina begynder nærmest at stalke Emma, dog uden at Emma fatter den mindste mistanke til hende.

Bogen er spændende og velskrevet. Personerne er skildret virkelig godt, så du kommer nemt til at føle at du som læser næsten er med. De kommer helt ind under huden på dig.

På et tidspunkt begyndte jeg dog at synes ligesom ikke der var nogen udvikling i historien. Men så skal jeg ellers love for at afslutningen nærmest fik mig til at sidde tilbage med ondt i maven.

Bogen er udgivet af GADs Forlag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar