lørdag den 21. september 2019

Skandalens anatomi af Sarah Vaughan

Handling
James Whitehouse er en populær og karismatisk juniorminister i den britiske regering, der på hjemmefronten er en god far og kærlig ægtemand. Da James bliver anklaget for at have begået en forfærdelig forbrydelse, er hans kone Sophie derfor øjeblikkelig overbevist om, at han er uskyldig.

Den hårdnakkede advokat Kate Woodcroft er anklageren i sagen og hun er ganske sikker på, at James er skyldig.

I Sarah Vaughans roman "Skandalens anatomi" leder de to kvinder begge efter sandheden. Den ene i håbet om at rense sit families navn og ry, den anden for at forhindre at voldtægtsmand med venner højt oppe i systemet vil gå fri.

Anmeldelse
Jeg har hørt denne som lydbog. Hvor hver af de tre hovedpersoner har hver deres stemme. Det er helt klart med til at gøre oplevelsen endnu større.

Skandalens anatomi er en spændingsroman, (domestic noir).

Handlingen tager sit udgangspunkt i retsagen mod James Whitehouse. James er medlem af regeringen. Både James og Sophie er fra den engelske overklasse. De mødte hinanden på universitetet, her blev de par første gang.

Kate er helt sikker på at James er skyldig?

I historien beskriver Sarah Vaughan rigtig flot sine hovedpersoner. Hvordan er de blevet til de mennesker de er? Personerne fremstår levende, realistiske og til tider helt ude af trit med den virkelighed de befinder sig i.

Det er en rigtig spændende retsalsroman. Det som giver er dens styrke er særligt Kate' og Sophie's historier. Selv om man også til tider har lyst til at ruske i personerne.

Jeg vil helt klart anbefale at høre historien som lydbog - det har i hvertfald været en rigtig spændende oplevelse.

 Måske er det den helt samme oplevelse ved at læse papirudgaven.

Krimihjerte giver Skandalens anatomi af Sarah Vaughan 💜💜💜💜 ud af 6 mulige.

Skandalens Anatomi af Sarah Vaughan er modtaget som anmeldereksemplar fra Hr. Ferdinand.Ingen kommentarer:

Send en kommentar