tirsdag den 16. august 2022

Uglens øje af Sissel-Jo Gazan

Handling:

Engang var Søren Marhauge en af politiets allerskarpeste hjerner. nu er han en midaldrende efterforsker med en helt umulig sag om et barn, der er forsvundet.

Farmakonom Sille Bjergager er varm fortaler for den nye mirakelmedicin Trimixal, for den har hjulpet hendes brod ud af alvorlig depression, og han har endelig fået sit drømmejob som sommerfugleekspert på Københavns Universitet.

Medicinaldirektør Tonny Enggaard er manden bag det mirakuløsepræparat. Han har altid nægtet at give op, før han når sit mål. Uanset prisen.

Da en gigantisk medicinal-katastrofe pludselig truer i horisonten, krydses Søren, Silles og Tonnys veje. Men hvorfor blev industriens skrupelløse bedrag ikke opdaget i tide af de almægtige hackere MediLeaks, der overvåger medicinalindistrien indefra?

Anmeldelse:

Endelig endelig udkom bind 3 i serien. De første 2 i serien er Dinosaurens fjer og Svalens graf. Svalens graf (bind 2) udkom i 2013, men til gengæld har den været al ventetiden værd.

Det var ret sjovt at Sille boede (Marselisborg Allé) lige rundt om hjørnet af hvor jeg selv boede i mange år. Det er altid en særlig læseoplevelse at læse en bog, hvor en del af handlingen foregår et sted hvor man selv har gået rundt.

Uglens øje er en rigtig page-turner. Sissel-Jo Gazan er rigtig god til at skrive i et vedkommende sprog. Det flyder let og levende. Som læser bliver du hurtigt draget ind i handlingen.

Personerne kommer hurtigt ind under huden, så du føler dig som en del af handlingen.

Min eneste anke er at afslutningen kommer lidt hurtigt, som om at nu skal den altså afsluttes - denne historie, men måske er det bare fordi at jeg ikke havde lyst til at denne fantastiske læseoplevelse skulle slutte. Men afslutningen var fuld af tvist, hvilket gjorde læseoplevelsen helt særlig.

Det er én af de spændingsbøger som jeg har set frem til længe - og jeg blev i hvertfald ikke skuffet. Har du ikke allerede læst denne serie af Sissel-Jo Gazan, så har 3 rigtig gode læseoplevelser til gode.

Krimihjerte giver sine allerbedste anbefaler til Uglens øje.

Uglens øje af Sissel-Jo Gazan får 💜💜💜💜💜 ud af 6 mulige krimi hjerter.

Krimihjerte har modtaget bogen som et anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.

Rigtig god læselyst.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar