søndag den 27. oktober 2019

Pyromanen sæson 2 - Giften af Inger Wolf

Handling
Brandefterforskeren Klara Larsen, som skal opklare en klimaterrorists chokerende mordbrand i polarbyen Tromsø.

Tromsø og hele Norge chokeres, da en hotelbrand dræber næsten samtlige gæster og ansatte.

For at komme til bunds i opklaringen af brandens opståen tilkaldes den danske brandefterforsker Klara Larsen. Men sagen tager hurtig en uhyggelig drejning, da det står klart, at en terrorist er på spil. Uden nåde ønsker terroristen at sætte fokus på verdens klimasituation. Og intet tyder på at mordbranden i Tromsø bliver den sidste. Klara Larsen må sætte alt ind for at stoppe terroristens forskruede visioner imens hendes kollega, Sebastian Vinter, nærmer sig sandheden om hendes dystre besættelse af ild.

Anmeldelse
Det er faktisk ved at være rigtig længe siden jeg læste denne krimi - Pyromanen sæson 2 af Inger Wolf.

I denne kommer vi som læsere rigtig tæt på Klara og hendes hemmeligheder. Sebastian er ved at nærme sig Klaras hemmeligheder. Hemmeligheder som Klara ikke ønsker nogen finder frem til.

Inger Wolf kan sit krimi-håndværk - hun er en mester i det utalte og psykologiske. Så det løber dig koldt ned af ryggen. Ved at bruge en brandefterforsker skiller Inger Wolfs hovedperson sig markant ud fra andre i krimigenren. Klaras hemmeligheder som kun modvilligt delvist afsløres, gør at hun forbliver en hovedperson med at mystisk aura omkring sig.

Serien Pyroman som udgives af Mofibo Originals er spændende, intens og desværre også for realistisk. Jeg kunne ihvertfald godt forestille mig en masse ting foretaget i klimaets navn.

Er du i forvejen Inger Wolf - fan så vil du også kunne lide denne.

Har du endnu ikke opdaget Inger Wolfs krimi-univers. Så er du så heldig at have mange fantastiske læseoplevelser tilgode.

Krimihjerte giver Giften af Inger Wolf 💖💖💖💖ud af 6 mulige.

Rigtig god fornøjelse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar