tirsdag den 10. januar 2017

Babysitteren af Sofie Sarenbrant

Sofie Sarenbrant signerer Babysitteren på krimimessen 2016
Billede: Lone Maj Knudsen
Her i 4. krimi om efterforskeren Emma Sköld, holder Sofie Sarenbrant dig tryllebundet i det psykologiske spil. Det gør hun mesterligt.

Emma Sköld har været ude for en rideulykke 4 uger efter hun fødte hendes og Kristoffersen datter. Emma ligger i koma på hospitalet. Efter 5 måneder vågner hun op. Mens Emma har ligget i koma, er deres datter blevet passet af Kristoffers tidligere kæreste Hillevi. Kristoffer skjuler det for omverdenen at han ikke selv passe deres datter, Hillevi har derfor fået besked på ikke at forlade lejligheden. Hillevi knytter sig meget til deres datter, og det bekommer hende derfor overhovedet ikke at Emma er vågnet af sin koma. Emma undrer sig meget over at Kristoffer og datteren sjældent kommer på besøg.

Emma er begyndt at tænke meget på sin rideulykke, og er begyndt at spekulere på om det egentlig var en ulykke. Da Emma først indvier sin far og sin kollega Thomas, begynder der at ske mystiske ting. Men hvorfor sker disse ting? Er der virkelig nogen som forsøger at myrde Emma?

Kunne du godt lide de andre krimier af Sofie Sarenbrant om Emma Sköld, så vil du elske denne. I babysitteren vender siderne sig selv. Du drages ind i handlingen, og har alt andet end lyst til at lægge bogen fra dig. Det er en krimi som vil tryllebinde dig, med sit psykologiske spil. Det mestrer Sofie Sarenbrant virkelig i Babysitteren.

Har du ikke allerede læst den, så er det bare med at komme i gang. Jeg vil i hvertfald gerne anbefale den varmt. Den kan ihvertfald sagtens sprede en masse uhygge. Slutningen er noget helt for sig selv, en afslutning som jeg ihvertfald ikke lige havde set komme.

Rigtig god fornøjelse med en rigtig spændende krimi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar