lørdag den 18. februar 2017

Du skylder et liv af Steen Lassen

I denne debut af Steen Lassen kommer du med til et mindre lokalsamfund på Djursland, nærmere bestemt Fjellerup. Hvor der er begået et mord - og liget er efterladt på stranden.

Kriminalinspektør Lena Nielsen er netop flyttet til Århus fra København. Lena overtager et efterforskningshold, hvor alle har hver deres problemer. Lena bliver udfordret på flere fronter, da der findes et hovedløst lig på stranden i Fjellerup. Lena og hendes hold arbejder under pres fra flere sider for at få løst sagen - særligt da der sker flere mord.


Anmeldelse:
Du skylder et liv, er en letlæst krimi. Den hører absolut til i den lette ende. Når du går i gang med den skader det ikke hvis du er til hygge-krimier. Der er ikke drabelige beskrivelser af mordene, der er ej heller det store psykologiske spil i krimien.

Det er en kort krimi på 216 sider. Så det er også en kort, men som sagt hyggelig læseoplevelse du får ud af krimien.

Jeg læste den i periode, hvor jeg havde alt muligt andet i hovedet.Der passende denne hyggekrimi fint ind. Det er heller ikke fordi, at jeg mener, at ikke alle krimier skal sidde tilbage med en høj puls, bankende hjerte, en følelse af paranoia og nedbidte negle.

Plottet er bygget fint op uden de store forviklinger, dette er også forholdsvist naturligt efter at der er tale om en kort krimi.

Personerne skildres rigtig fint, men det er ikke nogle personligheder som har sat fast hos mig.

Det er den første krimi i en planlagt serie. Det er en udmærket debut

Jeg ender med at give den 3 af 6 krimihjerter


Krimien er modtaget som anmeldereksemplar fra Forlaget EgoLibris


Ingen kommentarer:

Send en kommentar