mandag den 27. april 2020

Huset i Chelsea af Lisa jewell

Handling
På sin 25-års fødselsdag får Libby Jones det brev, hun som adoptivbarn har ventet på hele sit liv. Endelig skal hun få at vide, hvor hun kommer fra.

Brevet giver ikke alene svar på, hvem hendes biologiske forældre var. Det fortæller også, at Libby har arvet et gammelt hus i millionklassen i den fashionable London-bydel Chelsea. Men huset gemmer på en mørk hemmelighed. 25 år tidligere blev politiet kaldt ud til et hus. Her fandt de en baby, der lå og kiggede i sin vugge. Og tre sortklædte lig, der havde ligget i køkkenet i flere dage. To af dem var Libbys forældre.

Mysteriet om huset i Chelsea er aldrig blevet opklaret. Hvor forsvandt husets fire andre børn hen? Og hvem var det, der tog sig af den lille Libby i vuggen, i dagene efter forældrenes død?

Libby vil kende hele sandheden om sin familie. Den ligger begravet i huset i Chelsea. 

Anmeldelse
Huset i Chelsea er den trejde psykologiske thriller af Lisa Jewell.

Jeg elsker den måde hun skriver på. Lisa Jewell er virkelig dygtig til at tviste sine historier. Hun skriver let og flydende. Du bliver draget ind i historien - en historie som du har svært ved at slippe. Personerne er levende og du kan nemt se det hele for dig.

Selv om spændingsniveauet ikke er hæsblæsende - så løber det dig alligevel koldt ned af ryggen mange gange. Det var en af de bøger som jeg ikke havde lyst til skulle have en afslutning. Jeg havde bare lyst til at blive inde i bogens univers. Det er ikke noget bedre end den følelse - når nu man elsker psykologiske thrillere. Lisa Jewell er én af de allerbedste til dette samtidig kan hun også det der særlige som engelske krimier har.

Det er absolut et mustread. Så har du læst de andre danske oversættelser - så skynd dig at få fat i denne - den er intet mindre end fantastisk.

Jeg fløj igennem bogen - den ene side vendte den næste - og lige pludselig var der ikke flere sider at vende.

Jeg giver den mine allerbedste anbefalinger - læs den før din nabo.

Rigtig god læselyst.

Krimihjerte giver Huset i Chelsea af Lisa Jewell 💖💖💖💖💖💖ud af 6 mulige.


Krimihjerte har modtaget Huset i Chelsea af Lisa Jewell som anmeldereksemplar fra Gads Forlag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar