mandag den 1. april 2024

Den syvende pige af Stacy Willingham

 

Handling

Seks teenagepiger forsvandt fra Chloe Davis hjemby i Louisiana, da hun var 12 år. Hun gjorde selv en gruopvækkende opdagelse, der førte til fundet af seriemorderen. Hendes egen far. En traumatisk hændelse, der satte sig dybt. 

Nu er hun en ung kvinde, psykolog og forlovet. Men det lykkelige liv Chloe har kæmpet for føles alligevel så skrøbeligt og ukontrollerbart. 

Pludselig forsvinder en lokal teenagepige, og minderne kommer stormende tilbage. Frygten spreder sig i hele kroppen. Men er det bare paranoia eller står Chloe endnu gang helt på en morder?

Anmeldelse

Dette er en psykologisk thriller af Stacy Willingham. Det er hendes debut - og hvilken debut. Det er bestemt en forfatter jeg vil glæde mig til at læse mere af,

Det er en virkelig spændende historie. Du følger Chloe som er blevet psykolog. Det er ikke så underligt at Chloe begynder at føle sige lidt paranoid - da der på 20 årsdagen for hendes far fængsling begynder at forsvinde unge piger igen - denne gang bliver ligene fundet.

Det er en helt fantastisk historie. Chloes tilbageblik er farvet af, hvad hun tror, hun har set og opdaget. Det gør slutningen overraskende og historien levende. Alt er ikke hvad det lader til.

Personskildringerne er virkelig gode og meget realistiske. Alle personerne har kant og dybde, samtidig har de mange flere facetter end du som læser i første omgang bliver præsenteret for.

Snyd ikke dig selv for denne læseoplevelse.

Rigtig god fornøjelse med bogen.

Krimihjerte giver den 💜💜💜💜💜 ud af 6 mulige krimihjerter.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Cicero

Jeg har lyttet bogen på Mofibo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar