mandag den 22. april 2024

Familiens hemmeligheder af Frida Skybäck

 

Handling

Lydias bror Dani har en mørk fortid med bandekriminalitet, overfald og narkotikaforbrydelser. Men det lykkes ham at komme ud af miljøet og få styr på sit liv, og han lover sin familie aldrig at begå kriminalitet igen. Så da politiet kontakter Lydia og fortæller, at Dani er mistænkt for at have bortført en ung kvinde, falder hele hendes verden fra hinanden. 

Men der er noget mistænkeligt ved anklagerne mod Dani, og Lydia begynder selv at undersøge sagen. Den forsvundne kvinde, Linnea Arvidsson, bor i det velhavende område Västra hamnen og studerer på universitet i Malmø. Hendes skole ligger kun et stenkast fra den café, hvor Dani arbejder. 

Men hvorfor skulle Dani bortføre en kvinde, som han ikke umiddelbart har nogen som helst forbindelse til?

Anmeldelse

Dette er en selvstændig spændingsroman af Frida Skybäck.

Det er en fortælling om en familie, hvor deres handling langt tilbage i tiden har indvirkning på deres liv i nutiden.

Linnea som forsvinder., er flyttet ind hos sin rige kæreste. Men han bliver hurtigt frikendt for at have noget med hendes forsvinden at gøre. 

Dani bliver straks mistænkt - da politiet kan se at der at han er sammen med hende på stationens overvågningskamera. Han er forvejen kendt af politiet, det er aldrig en fordel.

Det er en spændende historie, der indeholder masser af plot. Som læser bliver du draget ind i familiens 3 børns livshistorier. Det er fascinerende hvordan deres liv har udviklet sig. Der er ihvertfald ikke nogen af dem som har haft et liv som en dans på lyserøde roser - så havde nok også været kedeligt at læse.

Personerne er levende beskrevet, de har alle mange fine facetter. Jeg har ingen problemer med at forestille mig at jeg sagtens kunne møde en sådan familie - helt uden at vide det.

Jeg vil gerne anbefale Familiens henmmeligheder af Frida Skybäck.

Rigtig god læselyst.

Krimihjerte giver Familiens hemmeligheder 💜💜💜💜 ud af 6 mulige krimihjerter.

Jeg har delvist lyttet til bogen på Mofibo og læst i papirudgaven som jeg har modtaget som anmeldereksemplar,


Ingen kommentarer:

Send en kommentar