mandag den 8. april 2024

Tavse vidner af Patricia Gibney

Handling

Drengens krop var så hvid, at den næsten var gennemsigtig. Men det var ikke det, der fik kvalmen til at stige op i halsen på hende. Han var så ung. Hans krop var uden mærker, omgivet af en glorie af plukkede vilde blomster. 

En varm sommeraften er elleveårige Mikey Driscoll på vej hjem. To dage senere bliver hans lig opdaget nogle teenagere. 

 Sagen bliver tildelt kriminalbetjent Lottie Parker, og denne gang er den personlig. Offeret var en nær ven af ​​hendes søn, Sean, der fortæller, at Mikey opførte sig normalt, før han døde, men Lottie kan ikke undgå at føle, at hendes søn holder noget fra hende.

 Senere bliver en anden dreng fundet død, omgivet af vilde blomster ved siden af ​​den smukke Ladystown Lake. 

 På jagt efter en forstyrret person med et skræmmende visitkort, må Lottie afsløre et net af hemmeligheder i Mikeys vennekreds. Nogen skjuler noget, men hvem beskytter de, og kan Lottie finde ud af det, før det er for sent? Lottie er desperat efter at fange morderen, før han slår til igen, for denne gang kan hendes eget barn være i frygtelig fare ... 

 Anmeldelse:

Dette er 5. selvstændinge krimi i serien om kriminalbetjent Lottie Parker. Den findes desværre ikke på dansk i papir-udgave. Hele serien kan du finde som ebog og lydbog på Mofibo. Lydbogen er indlæst at min ynglingsoplæser Randi Winther.

Det er en rigtig spændende traditionel engelsk whodoneit krimi.

Jeg har ikke tidligere anmeldt Lottie Parker serien. Den er absolut værd at læse. Det er helt sikkert ikke en serie du har lyst til at misse. 

i denne 5. krimi i serien møder vi igen Lottie, hele hendes familie og hendes kolleger på stationen. Lottie har det svært med sin fungerende chef. Chefen forsøger hele tiden at få Lottie ud på et skråplan så han kan slippe af med Lottie. Lottie er en ret åbenmundet person - og det får hende ofte på konfliktkurs med chefen. 

Personerne er vedkommende, stærkt beskrevet og har rigtig mange facetter. Lotties arbejdsliv bliver ikke nemmere af at hun har dybe følelser for sin tætteste kollega. Dette overskygger dog ikke selve historien.

Du vil ikke fortryde at du gik i gang med den.

Hele serien findes på Mofibo - om den findes på andre bog streamingstjenester ved jeg ikke. 

Jeg giver den mine bedste anbefalinger.

De er alle virkelig godt skrevet - og det er altid spændende emner som tages op.

Krimihjerte giver hele serie 💜💜💜💜💜 ud af 6 mulige.

Rigtig god læselyst.Ingen kommentarer:

Send en kommentar