fredag den 7. marts 2014

Anmeldelse af Inger Wolfs Under en sort himmel

Den prominente danske vulkanforsker Asger Vad og hans kone og søn bliver fundet skudt i deres villa i udkanten af den amerikanske by. Drabsmanden har placeret ofrene rundt om et bord, og på dette står et dukkehus med 4 små dukker og en bunke aske. Men der mangler én ved bordet. Familiens 11 årige datter er forsvundet fra huset, og en større eftersøgning går i gang - for er hun løbet væk, eller har drabsmanden taget hende med? Og hvilke hemmeligheder gemmer familien selv på?

Politikommisær Daniel Trokic bliver sendt til Alaska for at bidrage under efterforskningen. Her bliver han sat sammen med kriminalassistent Angie Johnson, og deres jagt på en vanvittig drabsmand og den forsvundne pige fører den ind i et vulkanforskningsmiljø og rundt i Alaskas barske sneklædte natur.

Anmeldelse:
Inger Wolf har igen skrevet en fængende krimi. Hvor du er fanget ind i handlingen lige fra starten. Sproget er som altid flydende og du flyver hurtigt igennem krimien.

Denne gang foregår handlingen i Alaska. selv om plottet er rigtig godt, og jeg sent gættede hvem morderen var. Er selve det at handlingen er flyttet til Alaska nu alligevel et minus i min optik. Mest fordi at det virker lidt urealistisk. Det virker ret tænkt baggrunden for at Trokic bliver sendt til Alaska.

Men det er også min eneste anke til krimien. Den er rigtig spændende. Personerne er beskrevet så de virker meget vedkommende og du kommer meget tæt ind under huden på Angie.

Jeg var godt underholdt i gennem hele krimien. Inger Wolf holder standarden - det er en krimi på højt niveau.

Så det er absolut en krimi jeg vil anbefale.

Har du endnu ikke læst noget af Inger Wolf - ja så er det da ved at være på tide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar