mandag den 5. maj 2014

Anmeldelse af I et vægtløst sekund af Kim Juul

En krimi med efterforskningsleder Lars Norholm, som ikke tager på en opgave uden sin guitar. Derfor går Lars også under navnet "Guitaristen". Lars Norholm indkaldes til at lede efterforskningen af drabet af en ung tykisk kvinde. Er der tale om æresdrab? Drabsmanden ved alt om ham og hans familie, så det er ikke uden risiko for Lars Norholm.

Anmeldelse:
Faktisk er denne krimi meget baseret på spændingsmomentet. Det kan den også sagtens bære.

Sproget er let og flydende. Der er dog enkelte generende slåfejl og benævnelser som Politierne og Kriminalerne - som egentlig irriterede mig ret meget i startet. Heldigvis var det ikke nogen benævnelser som blev brugt mere end én gang hver.

Persongalleriet er godt sammensat, de fleste er meget realistiske og derfor troværdige.

Plottet er godt skruet sammen, men man oplever ikke den store forløsning når man vender sidste side. Så krimier skriger nærmest efter en efterfølger - den udkommer så heldigvis den 4. juni :)

Det er en krimi som når du først er kommet i gang med den - så har du bare lyst til at læse og læse til du er nået forbi sidste side.

Der bliver vendt nogle tankevækkende ting , som hvor langt man er villig til at strække sig både som betjent og som familiefar. Så måske du har brug for et par dage bagefter på lige at konsumere hvad du lige har læst.

Rigtig god læselyst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar