onsdag den 30. august 2017

Kærlig hilsen København af Lars Techen Nielsen

Handling
Da den tidligere forsvarsminister Sofie Iversen findes dræbt, ser Politiets Efterretningstjeneste terrorister alle vegne, mens den smukke politikommissær Liz Lærke er overbevist om, at det handler om noget helt andet.

I Kalvehave begynder Danmarks mest utilregnelige strisser Mikkel A. Jakobsen at lede efter en gammel ven, som forsvandt efter en koncert med Rolling Stones i Roskilde. Mikkel tager landet rundt og støder tilfældigt ind i Liz i Ærøskøbing.

De to sager hænger naturligvis sammen og trækker spor tilbage til dobbeltmordet på Peter Bangs Vej i 1948 og et maleri af P.S. Krøyer, som ingen har set siden 1909.

Anmeldelse
Denne spændingsroman som udgives af Skriveforlaget er ganske spændende.

Der er flere forskellige handlingsspor, de vikles ind i hinanden efterhånden som handlingen skrider frem. Til slut samles det hel ganske fint.

Personerne er beskrevet levende, så det fremstår som personer du kunne møde hvorsomhelst. De er troværdige, ihvertfald de fleste af dem. Du kommer helt til at holde af dem.

Den måde plottet er skruet sammen på, fungerer også ganske udmærket. Krimien er skrevet let, flydende og interessant. Det gør at du vender den ene side efter den anden. Historien er rigtig god og formidlet på en god måde.

Jeg sad bagefter tilbage med en rigtig god læseoplevelse rigere. Så jeg synes bestemt at du skal læse Kærlig hilsen København.

Krimihjerte sender 4 krimihjerter ud af 6 mulige med Kærlig hilsen København ud dens videre rejse.

Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar