onsdag den 9. maj 2018

April måneds sete krimiserie og film

I april har jeg blandt andet set alle de nye Beck film.

Jeg har dog også set den sidste hvor Gunvald optræder. Det var trist at tage afsked med Gunvald. Men Steinar som bliver ansat i Becks gruppe i stedet for Gunvald, han kan altså også noget. Han bliver aldrig Gunvald, men egenrådig er han i hvertfald også. I de sidste 2 film i serien - der bliver han virkelig sat på prøve.

Det er nogen rigtig gode og spændende film. Der er kommet nye manuskriptforfattere på de nye film, det er de bestemt ikke blevet dårligere af. Var du vild med de tidligere Beck film, så vil du elske disse film. Måske kommer du faktisk til at kunne lide den nye Steinar bedre end Gunvald.

Ud over Beck-fimene har jeg set alle 3 sæsoner af Gåsmamman.

Sonja lever et sorgløst liv med sin elskede familie. Hendes mand Frederik sørger for en god økonomi gennem handel med marihuana, hvilket dog ikke er en helt ufarlig branche. Pludselig tvinges Sonja ud i et livsfarligt spil. Hun får både bande medlemmer og politiet  på nakken og vil gøre alt for at beskytte sine børn. Hendes verden bliver vendt op og ned. Ikke mindst hvem hun kan stole på bliver sat på den ene prøve efter den anden.

Det er en rigtig god serie. Det ene afsnit tager det næste. Det er en serie som helt klart skal ses i kronologisk rækkefølge. Dette er endnu en svensk kvalitetsserie. Det er ikke en krimiserie - nok mere en spændingsserie.

Gåsmamman er fuld af intriger og tvist. Nogle af dem måske lidt søgte, men alt i alt er den spændende serie. Som jeg slugte over ret kort tid.


Sidst men ikke mindst har jeg set begge sæsoner af Safe House
Hver sæson har sit Safe House, hvor en tidligere politimand og hans kone tager imod en familie, der har brug for et sikkert sted at være. Det varer ikke længe inden den hensynsløse forbryder leger katten efter musen, og det viser sig hurtigt at han ikke skyer nogle midler for at finde dem.

En af betingelserne for at opholde sig i disse Safe House's er at alle Ipads, mobiltelefoner og computere afleveres og slukkes. Det er alt sammen for at dem, som forfølger familierne ikke skal kunne spore dem. Særligt i sæson 2 giver dette særlige udfordringer.

Begge sæsoner består af 4 afsnit. De ligger heldigvis alle klar, så det er bare at sætte sig mageligt til rette. Det er engelsk spænding når det er bedst.

Livet i et Safe House er ikke let. Der er masser af fælder man kan falde i.

Begge sæsoner er rigtig spændende. Familerne som er på flugt i de 2 sæsoner, er meget forskellige. Eneste fællesnævner er at de 2 Safe House's ligger langt væk fra alting.

Jeg vil gerne anbefale både Beck filmene og de 2 serier.

De kan ses på C More

Ingen kommentarer:

Send en kommentar