onsdag den 23. maj 2018

Kvinden i vinduet af A. J. Finn

Handling
Anna Fox bor alene i sit store hus i New York. Bare et år tidligere var hun gift og havde et godt job. Nu lider hun af agorafobi og får voldsomme angstanfald ved tanken om at gå udenfor. Hun får dagene til at gå med at se gamle s/h film, chatte på nettet, drikke vin og udspionere sine naboer.

Overfor bor den perfekte familie - far, mor og teenagesøn - men en aften, Anna kigger over mod deres vinduer, ser hun moren i huset falde om med en kniv i brystet. Chokeret ringer hun efter politiet og forsøger at gå ud og skaffe hjælp. Men så snart hun åbner døren, sortner det for hendes øjne, og hun kan ikke tænke klart. Efterfølgende er det, som om intet er sket. Der er intet lig, ingen tilskadekomne, ingen sørgende familiemedlemmer. Politiet noterer sig, at Anna er psykisk ustabil. Hendes lille, afgrænsede verden smuldrer langsomt, for hvad er sandheden? Var det bare noget hun bildte sig ind?

Men det er ikke paranoia, hvis det virkelig er sket......

Anmeldelse
Dette er en thriller som har det hele. Selv om du som læser føler dig lidt lullet i søvn, så læser du alligevel videre. For Anna er jo faktisk en rigtig interessant person. Du bliver hurtigt klar over at Anna har været igennem en traumatisk oplevelse. Det vil alligevel overraske dig, når du når til det bogen.

Lagene bliver så stille pillet af - lag efter lag.

Plottet er utrolig godt. Det er en vedkommende historie - hvor de fleste bliver sat på prøve. Intet er hvad det lader til at være.

Det er absolut en MUST-READ og en bog som er umulig at slippe. En rigtig page-turner hvor siderne vender sig selv.

At der er tale om en debut af forfatteren, er helt utroligt. Jeg håber der kommer mange flere fra den forfatter.

Dette er ikke en thriller du har lyst til at gå glip af.

Krimihjerte giver Kvinden i vinduet 6 ud af 6 hjerter.

Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar