mandag den 7. maj 2018

I en mørk, mørk skov af Ruth Ware

Handling
En polterabend går helt galt - det ender med mord.
Forfatteren Nora har ikke set sin skoleveninde Clare i 10 år. Ikke siden dengang Nora brød med sit gamle liv uden ikke så sig tilbage. Men så dukker en invitation op ud af det blå - Clares polterabend.

Der er lagt op en hyggelig og sjov weekend i et hus langt ude i skoven. Det varer ikke længen inden der opstår spændinger i den lille vennegruppe. Ting forsvinder på mystisk vis. Sjov bliver til dødsens alvor. Hvem er det egentlig Clare skal giftes med?

Huset ligger isoleret, helt isoleret uden mobildækning. Så går noget galt, helt galt. Mens hemmeligheder og løgne dukker op til overfladen, bliver Nora indhentet af fortiden. Langt ude i den mørke, mørke skov.

Anmeldelse
I en mørk, mørk skov er titlen på denne thriller af Ruth Ware. Alene titlen lægger op til at her er der en god chance for at nakkehårene vil rejse sig.

Mine nakkehår nåede ihvertfald at rejse sig mere end én gang. Det er en thriller med masser af psykologisk pondus. Jo længere ind i fortællingen du kommer, des mere underligt er det, at netop disse personer deltager i denne polterabend weekend.

Der er mystiske spor udenfor - hvor mon de kommer fra når alle egentlig befinder sig indenfor. Uhyggen breder sig, ikke mindst efter en tur på skydebanen.

Plottet er rigtig godt bygget op. Det er en spændende, nervepirrende historie. Der er masser af tvist i historien, så lige som man tror, at nu har man løst gåden - så bliver du lige overrasket.

Personerne har hver der rolle at spille, nogle fungerer bedre end andre.

Kan du lide de psykologiske thrillers så kan du roligt gå i gang med denne.

Rigtig god fornøjelse.

Krimihjerte giver I en mørk, mørk skov 5 små hjerter ud af 6 mulige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar