mandag den 26. november 2018

Ghostwriter af Steffen Jakobsen

Handling
Direktøren for et førende medicinalfirma findes død i sin bil på en p-plads i Nordsjælland. Få kilometer derfra ligger ghostwriteren, der blev hyret til at skrive hans biografi, i en pøl af sit eget blod efter et skud gennem hovedet.

Politikommissær Lene Jensen er ansvarlig for efterforskningen af sagen, der viser sig at involvere en forsvunden notesbog spækfyldt med skadende information om medicinalindustrien. I Steffen Jacobsens "Ghostwriter" peger sagens spor blandt andet i retning af Lenes mand, privatdetektiven Michael Sander.

Anmeldelse
Ghostwriter er 5. krimi i serien om privatdetektiven Michael Sander og politikommissær Lene Jensen. Det er en selvstændig krimi i serien. Den kan godt læses uden at du har læst hele serien. Det har været en vild oplevelse at være sammen med Michael Sander og Lene Jensen.

Jeg var meget spændt på hvordan Ghostwriter ville være, ville spændingsniveauet være som den første i serien - Trofæ. Den næste i serien synes jeg nemlig ikke havde mig i sin hule hånd som Trofæ havde. Det svar er nemt at give. Steffen Jakobsen er tilbage med et brag af en krimi - Ghostwriter er helt fantastisk.

Du sidder ofte åndeløs, neglene er næsten bidt af af ren spænding - og ikke mindst så kan du slet ikke lægge bogen fra dig.

Plottet er rigtig godt gennemarbejdet. Medicinalindustrien er altid et godt emne til en krimi. Netop i den branche, er det oplagt at finde et dilemma som kan ende med at have store konsekvenser for mennesker i særligt u-landene. Når det samtidig sammenkædes med et måske lidt underligt æresbegreb, kan det bare noget helt særligt.

Ghostwriter viser, at Steffen Jakobsen er en funklende stjerne på den danske krimi-himmel.

Det er én af de absolut bedste krimier som jeg har læst i år. Så jeg anbefaler på det varmeste, at du kaster dig over Ghostwriter.

Krimihjerte giver Ghostwriter af Steffen Jakobsen 6 ud af 6 hjerter.

Rigtig god fornøjelse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar