torsdag den 29. november 2018

Blodengel sæson 1 af Lotte Petri

Handling
Lidt udenfor Roskilde finder en man et skeletteret lig, der har været begravet i årtier. Efterforskeren Sofie Engell bliver sat på sagen. Hun har en baggrund som psykolog, men har skiftet spor og gjort kometkarriere hos politiet. Det står hurtigt klart, at der er tale om en voldsom og bestialsk forbrydelse, hvor liget er begravet unaturligt dybt med en sten presset ind i munden. Alle tænder er fjernet.

Sofie Engell har selv haft nogle voldsomme oplevelser og har bosat sig ved Roskilde Fjord i et ensomt beliggende område for at komme ovenpå igen. Hun lider af angst, men forsøger at holde den på afstand med en cocktail af alkohol og piller samtidig med at hun holder sig i god fysisk form med karate.

En række nye bestialske mord bliver begået, altid arrangeret på samme forfærdelige måde. Er der tale om en seriemorder?

Snart begynder en hæsblæsende jagt, men hvem jager hvem? Serien er ikke for sarte sjæle.

Anmeldelse
Det er egentlig meget længe siden at jeg læste denne på Storytel, men det skal du ikke lade dig narre af.

Har du tidligere læst nogen af Lotte Petri's krimier, så vil du vide at uhyggen altid kommer krybende. I denne er det bare endnu mere udtalt. Blogengel Sæson 1 er i 10 afsnit. Når du først er gået i gang - så tager det ene kapitel det andet. Sproget er let og flydende.

Lotte Petri viser med Blodengel at hun bestemt er en stjerne på den danske krimihimmel. Hun fortjener et stort publikum. Hun forstå at sætte et uhyggeligt plot op den ene gang efter den anden.

Krimien kommer i papirudgave op til Krimimessen i Horsens 2019.

Sofie Engell har sine helt egne problemer, at kæmpe med. Samtidig med at hun skal opklare disse mord. Det gør det jo ikke nemmere.

Blodengel er grusom, uhyggelig og fortalt helt forrygende. Du finder dig selv tryllebundet fra start til slut.

Denne krimi er den bedste og mest uhyggelige af Lotte Petri's krimier. Det siger ellers ikke så lidt. Har du endnu ikke læst noget af Lotte Petri, så kan jeg bare anbefale dig hurtigst muligt at smutte forbi din lokale boghandler eller biblioteket.

Wauw for en læseoplevelse.

Krimihjerte giver Blodengel sæson 1 af Lotte Petri 6 ud af 6 hjerter.

Rigtig god fornøjelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar