torsdag den 1. november 2018

Sponsoret Indlæg - spændende serie/film på C More

Det er ved at være længe siden jeg har fortalt om hvad jeg har set på streamingtjenesten C More.

I løbet af den sidste måneds tid har jeg set følgende rigtig gode film/serier på C More - The Cry, Sthlm Rekviem og "A killer walks among us".

 The Cry er en serie på 4 afsnit.
Det er en rigtig spændende psykologisk thriller serie, hvor stort intet er hvad det lader til at være. Manden Alistair har et barn med en tidligere kone Alex i Australien. Nu vil han have forældremyndigheden over datteren Chloe, og tage hende med til England. Han har sammen med Joanna, for kort tid siden fået et barn med sin nye kone. Da retsagen om forældremyndigheden i Australien snart skal køre, rejser hele familien til Australien. Babyen græder hele vejen i flyveren. De stopper på vejen for at købe lidt mad - og imens forsvinder babyen.

Herefter går den vilde jagt på at finde babyen.
Det er endnu ikke alle afsnittene som er på CMore endnu, men bare rolig alle afsnittene bliver selvfølgelig tilgængelige. Har du CMore så skynd dig at se den. Den er virkelig rigtig rigtig god. Synes du at du genkender Jenna Coleman - så er det fordi du har set hende som Dronning Viktoria, i serien om Viktoria.


 A Killer walks amongst us er en rigtig spændende film.
En tidligere FBI agent, hjemsøges af sin seneste sag. Hun har derfor trukket sig tilbage. Det lokale politi beder FBI om hjælp, den tidligere agent bliver kontaktet. Hun kan ikke få sig selv til at sige nej til opgaven, da det vedrører drab på en pige fra hendes datters skole.

Inden længe er det hendes egen datter, som er jaget vildt af seriemorderen. Opgaven tærer på familien, som er tæt på at falde fra hinanden. Hvilket var baggrunden for at hun stoppede som FBI agent.

Der er masser af drama, psykologi i filmen. Der er masser af nerve i filmen.
Svensk TV4 og C More har sammen lavet en fantastisk serie over Kristina Olssons krimier. Der bliver sendt i alt 10 afsnit. Indtil videre har jeg set de første 6 afsnit. Der er 2 afsnit til en krimi. Det er Nordic Noir når det er bedst. Der er altså 5 historier i STHLM Rekviem

Har du C More, så vil jeg ihvertfald anbefale dig at se serien.

Frederika Bergman arbejder som civil efterforsker hos politiet, hun er højgravid. Frederika bliver tålt, men heller ikke meget mere. De øvrige efterforskere er langt fra tilfredse med hendes tilstedeværelse.Der er selvfølgelig mange flere krimiserier på vej. Jeg er blandt andet spændt på den nye serie Harry Quebert serien og Jægerne med svenske Rolf Lassgård.

Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar