mandag den 13. marts 2023

Efter skælvet af Claus og Heidi Lohman

Handling:

Til trods for traumer fra sin barndom har den unge new zealandske plastikkirurg Robert McAllister succes i livet. Sammen med en håndfuld kollegaer nærmer han sig afslutningen på en ny behandlingsform, der vil revolutionere hele plastikkirurgien, og efter hans gravide kæreste, kriminalassistenten Susan White, giver ham sit ja, tegner fremtiden lys. 

Midt i lykkerusen dør to af hans kollegaer på mistænkelig vis, og snart kastes mistanken på Robert som gerningsmand. I begyndelsen nægter Susan at tro på hans involvering, men efterhånden som opklaringsarbejdet skrider frem, skyller en tvivl ind over hende. En tvivl, der kommer til sin ret, da Robert idømmes fængsel på livstid. 

Med udsigt til at leve resten af sit liv i fængsel får Robert en dag chancen for at bevise sin uskyld. Men vejen til retfærdigheder lang og kringlet, for hvem kan han stole på? Og kan han finde styrken til at gøre op med barndommens traumer?

Anmeldelse:

Jeg har været så heldig at få lov til at forhåndslæse Efter skælvet skrevet af Claus og Heidi Lohman. I er det nye stjerneskud på krimihimlen.

Efter skælvet er en rigtig spændende krimi. Som læser bliver du taget med til New Zealand. Her bliver du vel modtaget af det lokale politi, maorierne og forskermiljøet. Forskermiljøet er grundpillen, til meget skjulte intriger.

Når du først kommet i gang, er krimien meget svær at slippe. Den er spændende lige til sidste side. En pageturner, hvor du ikke bare er underholdt men også lærer noget nyt.

Krimihjerte giver den sine varmeste anbefalinger og 💗💗💗💗💗 ud af 6 mulige.

Kender du Claus Lohman fra tidligere bøger, kan du nemt se hans præg på historien - Heidi præg er derimod også tydelige. hvilket gør den helstøbt som fortælling.

Tak for den dejligste læseoplevelse.

Krimien er udgivet af Forlaget SuperLux.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar