fredag den 1. december 2017

Hjem af Harlan Coben

Handling
For ti år siden blev to 6-årige rigmandssønner kidnappet fra deres hjem i New Jersey, USA. Sagen var en af den tids mest omtalte, men efter at have fremsat krav om løsepenge, lod hverken kidnapperne eller drengene nogensinde høre fra sig igen. Indtil nu. For pludselig dukker den ene dreng tilsyneladende op igen.

Detektiven Myron Bolitar og hans ven Win mener nemlig at have spottet den ene af drengene i London. Men hvor har været de seneste ti år? Og hvad husker han egentlig om den dag, han blev bortført? Og vigtigst af alt: Ved han, hvad der er sket med hans ven, som stadigvæk er savnet?

Anmeldelse
Jeg har ikke tidligere læst noget af Harlan Coben, men det må bestemt være en fejl. Det skal jeg ihvertfald fremover. Det er en rigtig god og hårrejsende fortælling.

Det er et rigtig flot og gennemført plot. Da jeg kom til slutningen og alle trådene faldt på plads, rejste nakkehårene sig og det løb mig koldt ned af ryggen. Det var virkelig ondt, specielt på det psykologiske plan. Det er lige præcis den form for krimier, jeg er vild med.

Personskildringerne er vedkommende og naturligt beskrevet. Personerne indeholder måske lidt andre egenskaber end du og jeg har, og så alligevel har de jo også egenskaber som minder om alle os andres.

Det psykologiske fylder meget, men alligevel er det noget som kommer krybende. Det er ligesom underforstået. Det centrale består i opklaringen af, hvad der skete for 10 år siden.

Har du endnu ikke læst noget af Harlan Coben, så skulle du tage prøve denne. Du kunne jo eventuelt sætte den på din ønskeseddel her til jul.

Krimihjerte giver hermed sine varmeste anbefalinger til Hjem af Harlan Coben. Den skulle du altså tage at læse. Det er jeg ret sikker på ,at du ikke vil fortryde.

Rigtig god fornøjelse.

Krimihjerte giver 5 krimihjerter ud af 6 mulige til Harlan Cobens Hjem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar