søndag den 20. september 2020

Faye - vinger af sølv af Camilla Läckberg


Handling 
Faye er endelig begyndt at tro på, at alt er godt igen, da hendes tilværelse endnu en gang bringes i fare.  

Eksmanden, Jack, er fængslet, hun lever et godt liv i udlandet, og hendes virksomhed Revenge er i vækst. 
Men da Revenge skal lanceres i USA rammes virksomheden af en alvorlig trussel, og Faye har intet andet valg end at rejse hjem til Stockholm. 

Med hjælp fra en udvalgt gruppe af kvinder må hun kæmpe for at redde Revenge – og for at redde sig selv og dem, hun elsker.   

Anmeldelse
Jeg var ret så vild med "Det gyldne bur" som var første del af historien om Faye. 

Camilla Läckberg fortalte til et arrangement på Krimimessen i Horsens 2018 - at den næste bog om Faye, der ville vi få kendskab til Fayes hemmeligheder.

Det skal jeg love for vi gør i Faye - Vinger af sølv.

Det er en fængslende historie. Vi kommer med tilbage til den tid hvor Faye ikke var Faye men Mathilde. Vi kommer med på en udviklingsrejse for teenageren som hurtigt bliver voksen. En spændende, men også en rejse som ville knække de fleste.

Ud over denne udviklingsrejse for vi også lov til at opleve en helt anden Faye. 

En Faye, som er på nippet til at give op. Se det havde jeg ikke set komme. Faye møder en ny mand, Daniel. Daniel er en flot og karismatisk mand. Faye er meget glad for Daniel og lukker ham ind bag sit panser. Daniel fortæller sjældent om sig selv. Hvad er det for hemmeligheder Daniel gemmer på? Faye gemmer jo også på hemmeligheder - tør hun fortælle ham sine inderste hemmeligheder?

Det er en yderste levende fortalt historie. Det er en spændende og fængslende historie - som er fortalt i vanligt Camilla Läckberg stil.

Siderne vender sig selv - en rigtig pageturner. Der venter dig en rigtig dejlig læseoplevelse.

Kan du lide Camilla Läckbergs andre historier vil du også kunne lide Faye - vinger af sølv.

Rigtig god fornøjelse.

Krimihjerte giver Faye - Vinger af sølv af Camilla Läckberg 💜💜💜💜💜ud af 6 mulige.

1 kommentar:

  1. Mange tak for denne fine anmeldelse! Nu hvor regnvejret beynder for alvor, glæder jeg mig til at hygge med bogen og guffe noget dejligt slik, som jeg har købt online til en god pris.

    SvarSlet