torsdag den 3. september 2020

Terapeuten af Helene Flood


Handling
Sara er sådan én, der lever af at tænke klart om andres relationer. Men kan hun overhovedet tænke klart om sit eget ægteskab, da hun måske står på kanten af det? 

Den unge psykolog, Sara, driver sin lille privatpraksis fra et kontor over garagen i det gamle hus, som hun og Sigurd – Saras ambitiøse og overarbejdede arkitektmand – har arvet og skal til at renovere. Men det går trægt med både huset og jobbet, og da Sigurd en dag lægger en mystisk besked på Saras telefonsvarer, begynder livet for alvor at slå revner.

Sigurd forsvinder sporløst på fjeldtur med gutterne – han når faktisk aldrig frem til hytten. Men hvor er han så? Sara begynder fortvivlet at rede trådene ud i et psykologisk spil, hun selv er en del af.

Anmeldelse 
Terapeuten af Helene Flood er udgivet på det nye forlag Grønningen 1. 

Det er en psykologisk thriller, i dets bedste betydning. 

Det har været en fascinerede rejse jeg har foretaget sammen med Sara. Ind i mellem kan man godt blive grebet af en smule paranoia på Saras vegne.

Den er intet mindre end en tåkrummende spændende og uhyggelig historie. Mange steder vil det løbe dig koldt ned af ryggen. 

Personskildringerne er mangfoldige. Personerne er beskrevet virkelig levende og realistiske. Det er personer som du sagtens kunne møde på din vej.

Der er rigtig mange steder hvor Sara stiller spørgsmålstegn ved sine egne observationer i sit hjem. Hvad er virkelighed og hvad er fantasi?

På det tidspunkt hvor du som læser får serveret det samlede puslespil - af et plot. Rejser nakkehårene sig på dig.

Er du til psykologiske thrillers - så vil du også synes om denne. 

Rigtig god fornøjelse med Terapeuten.

Krimihjerte giver Terapeuten af Helene Flood 💖💖💖💖💖hjerter ud af 6 mulige.

Krimihjerte har modtaget thrilleren som et anmeldereksemplar fra Forlaget Grønningen 1.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar