søndag den 7. maj 2023

Jess Kitching: Pigen hun var engang

Handling

Natalie har det perfekte liv. Men det har ikke altid været sådan. 

Da hun var teenager, blev hun nådesløst mobbet, og hun vil gøre hvad som helst for at distancere sig fra den kiksede pige, hun var dengang. 

Da hendes bedste ven bliver myrdet i et fingeret trafikuheld, peger pilen pludselig på Natalie, og hendes nye, perfekte liv begynder at krakelere. 

Natalie beslutter sig for at komme til bunds i sagen, for hun er sikker på, at det ikke er tilfældigt, at mordet sker, netop som Chrissy Summers, den værste mobber af dem alle, er vendt tilbage til byen. 

En kvinde, der før har ladet Natalie føle sit had, og som ikke har nogen stopklods, når det kommer til at gøre andre ondt. Men Natalie er ikke længere en skræmt og kikset teenager. Denne gang har hun tænkt sig at slå tilbage og afsløre Chrissy som det uhyre, hun er. 

Spørgsmålet er, om Natalie kan nå at bevise, at Chrissy er morderen, før flere begynder at dø… 

Anmeldelse:

"Pigen hun var engang" er en virkelig stærk psykologisk krimi. 

Krimien kører i 2 spor - dengang og nu. Dengang - sporet er en ond fortælling af en pigen som bliver mobbet ud over alle grænser. Jeg vægrer mig ved at tro, at nogen skoleleder ville lade en sådan mobning fortsætte.

Nutid - sporet er historien om Natalie. Hun er blevet en influencer, med mange følgere. Hun har en personlig assistent ansat samt en barnepige som hjælper hende med at få hverdagen til at fungere. Samtidig er hun kunstmaler. Hendes mand var drengen fra skolen som alle gerne ville være sammen med. Så når snakken går på de ar Natalie har efter mobningen i skolen - er hans holdning - kom nu videre.

Det er en grusom historie om hvad mobning kan betyde, både for mobberen og offerne.

Historien virker realistisk. Selv om handlingen her er sat på spidsen, så kunne jeg sagtens se det for mig.

Personskildringerne er naturlige, realistiske og vedkommende.

jeg har lyttet krimien på Mofibo.

Det var en hård lytteoplevelse, fordi at det var en hård historie.

Epilogen, sætter også tanker igang.

Krimihjerte giver den 💜💜💜💜 ud af 6 mulige krimihjerter.

Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar