mandag den 23. marts 2015

Anmeldelse af Willow Rose' Nu kommer han - og ta'r dig

Forlagets beskrivelse:
Sammen med sin seksårige datter flytter Rebekka Franck tilbage til Karrebæksminde og et mindre attraktivt job som journalist på Sjællands tidende. Her vil hun begynde forfra efter en oplevelse med en voldelig ægtemand.

Men ikke så snart er hun startet på sit nye job, før der sker noget rystende i den ellers så fredelige provinsby: en af Danmarks rigeste mænd findes brutalt myrdet i sit sommerhus. Rebekka får sammen med avisens fotograf Sune travlt med at dække historien, men så sker der endnu et drab - og endnu et. Snart går det op for Rebekka, at Danmark har fået sin første seriemorder, og at drabene til en række mørke hemmeligheder fra fortiden.


Anmeldelse:
Lige så vild jeg er med Therese Philipsens krimier solgt under forfatterens eget forfatternavn, lige så vild er jeg med denne som er udgivet i hendes amerikanske forfatternavn.

Her er fart over feltet lige fra start. Jeg glæder mig allerede til den næste Willow Rose krimi udkommer i Danmark.

Denne den første i serien om Rebekka Holm foregår i et pænt højt tempo hele vejen igennem bogen. Bogen udgives kun som e-bog, af People's Press som også udgiver hendes andre bøger.

Nu kommer han - og ta'r dig, er en kort krimi på 207 sider. Men hold da op, den er god.

Nogen vil måske sige at det ikke er stor litteratur. Ja det er det nok ikke - men du er godt underholdt - endda rigtig godt, og spændingsniveauet er højt helt til sidste side.

Plottet er rigtig godt skruet sammen, og det er da også først til sidst at du er helt sikker på hvem morderen er og hvad motivet var.

Det er en krimi som du bare flyver igennem.

Så hvad mere kan man ønske sig end top-underholdning og et godt spændingsniveau - ja så har jeg  kun en anke. Få nu sproget helt på plads. Det med at der mangler et ord, omvendt ordstilling hvor det er tydeligt at det ikke giver mening. Det må i rigtig gerne lige få rettet op på. Det er heldigvis kun enkelte steder, så det ødelægger ikke historien.

Så er du i forvejen glad for Therese Philipsens bøger, så SKAL du også læse denne. Har du ikke tidligere læst noget af Therese Philipsen - ja så vil jeg foreslå at du smutter ind og læser denne.

Rigtig god læselyst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar