tirsdag den 14. juli 2015

Anmeldelse Edderkoppens bid af Willow Rose

Handling:
Da Emma Frost arver sin farmors hus på Fanø, sker det på et tidspunkt i hendes liv, hvor det er tid til forandring. Så hun beslutter at flytte til øen med sin søn og teenagedatter. Men ikke så snart er hun ankommet til det, hun troede var en fredelig del af Danmark, før en ældre kvinde bliver fundet dræbt.

Og snart viser det sig, at hun kun er den første, der dør under samme uhyggelige omstændigheder. Eller er hun? Snart er Emma dybt involveret i afdækningen af nogle af øens gamle og godt skjulte hemmeligheder. Men til hendes store overraskelseviser de sig at række helt ind i hendes egen familie.

Anmeldelse:
Endnu en spændende kort krimi fra Willow Rose alias Therese Philipsen. Denne gang en helt anden serie, denne med journalisten Emma Frost.

Persongalleriet er rigtig godt beskrevet. Personerne virker troværdige, levende og kunne i princippet godt være ens nabo. I sin stræben på at finde ud af hvad der er sket, går Emma ikke af vejen for at hacke sig ind i politiets net.

Plottet er godt bygget op, og ret uhyggeligt. Edderkopper har selvfølgelig en helt særlig plads i denne krimi, hvilket titlen selvfølgelig også hentyder til. Vi føres let og hurtigt gennem handlingen. Krimien er på 124 sider, og du flyver igennem historien. I starten er der forholdsvis mange forskellige personer at forholde sig til, særligt i forhold til længden af krimien.

En ganske udmærket krimi, hvor du bliver underholdt udmærket hele vejen igennem.

Mangler du en lille let sommerkrimi, så er denne måske lige sagen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar