mandag den 25. maj 2020

Blodspor af Julie Hastrup

Handling
Et postbud gør et markabert fund: I et parcelhus på en hyggelig villavej sidder fire mennesker rundt om et veldækket middagsbord - dræbt.

Drabsefterforsker Rebekka Holms kæreste ligger i koma i Stockholm efter et drabsforsøg, men hun må blive i København for at opklare, hvorfor en tilsyneladende helt familie skulle mødes.

Det viser sig, at der findes en overlevende datter, og da hun forsvinder sporløst, kommer Rebekka og hendes kolleger på sporet af dybe, grusomme hemmeligheder, som har været godt gemt bag den pæne facade. Hvem har ønsket, at familien tog den sprængfarlige sandhed med sig i døden?

Anmeldelse
Det er den syvende bog i krimiserien om Rebekka Holm.

Julie Hastrup er fantastisk god til at skrive et velkomponeret krimiplot. Personerne omkring Rebekka Holm er levende, beskrevet med dybde og har flere facetter at spille på. Det gør Julie Hastrup til noget helt særligt - hun er én af mine absolutte favoritter indenfor krimi-genren.

Det er en helt igennem fantastisk, men også en grusom historie. Efter at have læst denne krimi - fik den mig til at se en aldeles uhyggelige dokumentarfilm på Netflix om lige præcis det emne som tages op her.

Der var rigtig mange gange hvor det løb mig koldt ned af ryggen. Jeg blev flere gange overvældet af gru over hvad mennesker egentlig kan få sig selv til. Både i forhold til at berige sig selv på andres bekostning, men også hvad de kan finde på for ikke selv at blive afsløret.

Der var ikke noget tidspunkt hvor jeg følte at plottet var urealistisk, faktisk føltes det til tider alt for realistisk.

Historien afsluttes på en måde så man bare sidder og venter i længsel på den næste krimi med Rebekka Holm.

Har du ikke allerede læst, så skynd dig at få fat i den.

Rigtig god læselyst.


Krimihjerte giver Blodspor af Julie Hastrup 💝💝💝💝💝💝af 6 mulige.

Krimien er modtaget som anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar