søndag den 9. januar 2022

Polarcirklen af Liza Marklund

 

Handling
I sommeren 1980 forsvinder en 17 årig pige i den lille by Stenträsk i det nordlige Sverige. 40 år senere findes hun indmuret i et brofundament, nøgen og halshugget. Fundet er et chok for de gamle veninder i læseklubben polarcirklen. Smertelige hemmeligheder, som har været skjult i årtier, kommer op til overfladen og får ødelæggende konsekvenser, da kvinderne mødes igen i julen 2019.

Wiking Stormberg - drengen som flere af pigerne var forelskede i - er blevet chef i det lokale politi. Han skal lede efterforskningen af det makabre fund. Gradvist bliver han suget ind i det drama, som for altid kom til at forme de overlevendes liv.Anmeldelse:
Polarcirklen er første del i en planlagt triologi - som foregår i Stenträsk i Norbotten.

Pigerne dannede læseklubben Polarcirklen. Det er en krimi som emmer af drama - og masser af hemmeligheder.

Jeg har virkelig savnet Liza Marklunds krimier. Hun har med Polarcirklen skrevet endnu en fantastisk krimi, som hendes læsere vil sluge hvert et ord af.

Jeg lyttede til bog på Mofibo, det gjorde kun læseoplevelsen kortere. Til gengæld blev det fortalt så levende, at jeg ikke havde nogen problemer med at forestille mig hele scenariet.

Krimien Polarcirklen er på en måde en klassisk Liza Marklund krimi og så alligevel ikke. Der er ikke en "Annika" som kæmper på flere fronter - til gengæld er der dynamik mellem læseklubbens medlemmer, som gør at du ikke lige umiddelbart kan gætte hvad der egentlig skete den gang for 40 år siden. 

kan du lide Liza Marklunds krimier tror jeg bestemt også at du vil kunne lide denne.

Rigtig god læselyst.

Krimihjerte giver Polarcirklen af Liza Marklund 💜💜💜💜ud af 6 mulige

Krimien er modtaget som anmeldereksemplar fra People's Press

Ingen kommentarer:

Send en kommentar