onsdag den 12. juli 2023

Hvepsens år af Agnete Friis

Handling

En regnvåd septemberaften kører Danny en stjålen bil ind i en gruppe kvindelige studerende og dræber flere af dem. Han er træt af velfærdssamfundets løgn, lige muligheder for alle, og han kan slet ikke udholde de unge kvinder, der taler om undertrykkelse af minoriteter i andre lande, men ikke værdiger folk som ham med så meget som et blik.

Da Dannys flugt fra gerningsstedet trods nøje planlægning alligevel går galt, får han brug for akut lægehjælp, og han kontakter lægen Thomas, som han har en klemme på. Thomas er ung og lovende kirurg, men han er havnet i et pillemisbrug, der er ved at vokse ham over hovedet, og da Danny truer med at afsløre ham, ser han ingen anden mulighed end at komme ham i møde. 

Men efterhånden som Thomas får mistanke om, at Danny står bag angrebet og sandsynligvis planlægger flere, må han gøre op med sig selv, hvad der er vigtigst– hans karriere eller hans moral. Kan Thomas afsløre Danny uden at afsløre sig  selv?

Anmeldelse

Endelig kom der spændende nyt fra Agnete Friis - læs krimi.

Det er en super spændende historie, som først får de sidste sløjfer bundet sammen til allersidst. 

Jeg har glædet mig længe til at denne krimi udkom. Alle mine forventninger til tvist, personskildringer, problemstillinger - de blev alle opfyldt.

Både Danny og Thomas er personer med flere dimensioner. De er begge centrale personer i krimien.

Det var så dejligt igen at læse en krimi fra Agnete Friis. Jeg glæder mig allerede til at næste bog udkommer.

Agnete Friis er en stjerne i mine øjne. Hun kan noget med personer med kant. Så der er kun plusser i min optik over at hun er tilbage på den danske krimihimmel.

Tak for en fantastisk lytteoplevelse.

Jeg har lyttet til krimien på Mofibo.

Krimihjerte giver den 💘💘💘💘💘 ud af 6 mulige krimihjerte.

Rigtig god læselyst.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar