mandag den 2. maj 2016

Anmeldelse af Karin Slaughters De smukkeste

For et stykke tid siden anmeldte jeg forhistorien til denne krimi/thriller.  Jeg syntes at den lovende en rigtig god og spændende krimi/thriller.

Der er slet ikke nogen tvivl om, at De smukkeste holder alt hvad den lover og mere til.

De smukkeste handler om søstrene Lydia og Claire, hvordan livet har været siden deres søster forsvandt for mange år siden. Claire's mand bliver koldblodigt myrdet. Alle har hemmeligheder, nogle har mere grusomme hemmeligheder end andre.

Claire finder i sin søgen ud af ting om sin mand, som hun på ingen måde havde kunnet forstille sig. Lige pludselig forekommer hele hendes liv ikke at have noget med virkeligheden at gøre. Kender hun overhovedet sin mand? og hvorfor er det at FBI dukker op på hendes bopæl efter begravelsen? Da Claire har haft indbrud under begravelsen - men hvad det som var målet for indbruddet og hvorfor er det politichefen og FBI som ankommer da Claire anmelder indbruddet?

Karin Slaughter skriver eminent godt. Hun kan noget helt særligt med ord. Plottet er intet mindre end fantastisk i al sin grusomhed.

Er du ikke til krimi/thrillere hvor du får maleriske beskrivelser af grusomhederne, så skal du nok springe over denne bog. Selv om jeg synes det ville være synd og skam.

Det er ikke så underligt at alle krimielskere er vilde med Karin Slaughter. Hun kan noget helt særligt med ord. Sproget er flydende og let. Handlingen er flydende og udvikler sig til at blive ret grum. Når du først er gået i gang vil du selvfølgelig lige som søstrene Claire og Lydia gerne vide hvad der er blevet af Julia. Spørgsmålet er så om du kan få billedet væk fra nethinden når du først får stillet din nysgerrighed.

En helstøbt krimi/thriller som har alt det bedste fra krimigenren i sig.

Rigtig god fornøjelse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar