lørdag den 25. juni 2016

Anmeldelse af Camilla Grebes Når isen brister

Camilla Grebe har ikke tidligere
skrevet en krimi alene, og hvilken debut.
Det er jo ikke fordi at Camilla Grebe ikke tidligere har skrevet en krimi, men denne gang gør det bare alene. Jeg har ikke læst nogen af hendes tidligere krimier, men denne er fantastisk.

Der er en krimi hvor du som læser følger flere hvoedpersoner, de har så hver deres kapitler. Peter er politiefterforsker, Hanne er adfærdsspykolog, Emma er butiksansat. Hanne er for 10 år siden blevet svigtet af Peter. Hun er nu ramt af en begyndende demens.

Politiet har fundet en kvinde med et afhugget hoved i en kendt direktørs hjem. Direktøren har været forsvundet siden fundet. Emma har ikke kunnet få fat i sin forlovede Jesper (direktøren). Samtidig er der visse lighedstegn med en 10 år gammel drabssag, hvor Miguel Calderón blev myrdet - der er mange fælles træk i drabssagerne. Men er der egentlig en sammenhæng?

Det er utrolig spændende at følge personerne både hver for sig og den udviklingen de gennemgår inden sagen er opklaret.

Plottet er er mere end spændende. Det er en krimi som er svær at lægge fra sig før den sidste side er vendt. Den er spændende, uhyggelig men på en stilfærdig måde. Man kan aldrig vide hvad det næste træk er. Jeg blev overrasket flere gange i slutningen.

Personerne er fantastisk beskrevet. Du kommer til at kende dem rigtig godt, de kommer virkelig ind under huden på dig.

Jeg giver den mine bedste anbefalinger.

Har du ikke allerede læst den, så skynd at få fingre i den. Det vil du ikke fortryde.

Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar