torsdag den 21. november 2013

Chris Carter på bogmessen i Bellacentret

Lørdag formiddag på året bogmesse i Bellacentret, så jeg et interview med Chris Carter. Egil fra forlaget Jentas interviewede Chris Carter.

Snakken kom ud over hans seneste krimi Dødsshowet til at handle om, hvad Chris Carter tidligere har beskæftiget sig med. Chris Carter har en universitetsgrad i kriminalpsykologi, så efter endt uddannelse fik han arbejde indenfor politiet. Her arbejdede han i nogle år, hvorefter han fik lyst til at prøve nye udfordringer.

Disse nye udfordringer var lidt utraditionelle. Han startede at spille guitar (elektrisk), han har vist nok været guitarist for Rickie Martin. Så helt ueffen har han nok ikke være.

En dag fortalte han sin kæreste at han havde drømt at han havde skrevet en historie. Svaret fra hende var, jamen prøv det da. Chris satte sig til at skrive et kapitel - hun læste - og nikkede ja det vil jeg gerne læse mere om. Chris Carter endte med at skrive 2 historier, hvoraf den ene var en krimi. Denne synes kæresten bedst om og derfor var det denne han valgte at gå videre med.. Det er den vej man går i UK, først senere finder man et forlag. Agenten synes det lød lovende og fortalte han skulle lave en liste over 10 forlag som han godt kunne tænke sig udgav han krimi. Chris Carter skrev en liste på 3 forlag - som alle vendte tilbage med begejstring.

Så har du en forfatter i maven så gælder det åbenbart bare om at komme i gang, for tænk hvis du også kunne skrive krimier som sælger lige så godt som Chris Carters.

God læselyst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar