lørdag den 25. juli 2020

Brudzonen af Pernille Boelskov

Handling
En forårsstorm blæser over Bornholm og ind gennem sprækkerne i efterforsker Lars Bohn Hansens liv. Hans kone er lige død, men alligevel bliver han sat på sagen, da en ung koldkrigsforsker findes død under mistænkelige forhold.

Samtidig forsøger præsten Agnete Bohn at hjælpe en alenefar, der kæmper for at beholde sin datter. Det kræver at han overvinder sit barndomstraume, men det viser sig at være dødsensfarligt - både for ham selv og Agnete.

For sent opdager Lars og Agnete, at de begge jagter hemmeligheder, som en morder vil gøre alt for skjule.

Anmeldelse
Brudzonen er en yderst vellykket krimi. Det er trejde selvstændige krimi i serien om præsten Agnete og hendes fætter efterforskeren Lars.

i Brudzonen kommer du helt tæt ind på både Agnete og Lars, deres familier og ikke mindst deres forhistorie. Jeg kom til at føle mig tæt på dem begge. De er begge personer med med både lyse og mørke sider. Særligt er der måske flere mørke toner hos Lars end vi indtil nu havde forestillet os. Det er med til at gøre ham til en mere interessant personlighed.

Plottet er rigtig flot fundet på, samtidig med at Bornholms historie altid er en del af Pernille Boelskovs krimier - har denne nu noget helt særligt over sig.

Det er en helstøbt krimi, som har alt hvad man kunne ønske sig af tvists, spænding og til tider med kolde gys - hvor nakkehårene rejser sig.

Denne 3. krimi af Pernille Boelskov er hendes bedste. Den er spændende, uhyggelig med en cliffhanger af rang.

Har du endnu ikke læst Brudzonen af Pernille Boelskov? Så skynd dig at få fat i den i din lokale boghandel eller på biblioteket.

Rigtig god læselyst.

Krimihjerte giver Brudzonen af Pernille Boelskov 4 store 💗💗💗💗ud af 6 mulige.

Krimien er modtaget som anmeldereksemplar fra Forlaget 4. til venstre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar